Kisfaludy program

Kisfaludy bannerApartmanjaink támogatást nyertek a Magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése című Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció keretében. Jelen oldalon az ide vonatkozó tájékoztatási kötelezettségünknek teszünk eleget.

1. számú, 6 fős apartman (regisztrációs szám: EG19010537)

A kedvezményezett neve: Senke-Info Kft.
A támogatott projekt címe: Hegyalja Apartman fejlesztése
Pályázat azonosító száma: TFC-M-1.1.2-2020-11960
A szerződött támogatás összege: 3.000.000 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 100
A támogatott projekt befejezési dátuma: 2021.03.11.
A támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása: a pályázaton nyert összeg felhasználásának elsődleges célja a bútorok, berendezési tárgyak cseréje, és a fedett teraszra kerti bútorok vásárlása volt. Ennek oka, hogy az épületbelső még jó állapotban van, viszont a benne lévő bútorok és használati tárgyak korábban a család használatában voltak, és nagy részük már cserére szorult volna, ha lett volna hozzá anyagi forrásunk. A hálószobákban és az étkező-nappaliban található, 2011-ben szakszerűtlenül lerakott és alacsony minőségű laminált parketta azonban szintén cserére szorult.
További szempont volt a projekt megvalósítása során, hogy a régi, különböző stílusú bútorokat egy egységes képet mutató, nem túl drága, de esztétikus megjelenésű bútorokra cseréljük.
A fűtés 10 éve vásárolt, nem túl jó minőségű elektromos fűtőpanelokkal volt megoldva, amelyeknek nagy volt az áramfogyasztásuk. Másfajta fűtésre való átállás komoly bontási munkálatokkal járt volna együtt, és sokba került volna, ezért a rendelkezésre álló összeget is figyelembe véve ADAX NEO típusú, korszerű, energiatakarékos fűtőpanelekre való csere mellett döntöttünk.
Ugyancsak cserére szorult a régi, vasmagos villanytűzhely és a hűtőszekrény is, amelynek az ajtószigetelése már repedezett volt, a penészedés megelőzése érdekében folyamatosan takarítani kellett. A sok éve használt mikro is megérett a cserére, és a nappaliban lévő régi képcsöves TV-t is szándékunkban állt lecserélni.

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósult meg.

2. számú, 6 fős apartman (regisztrációs szám: EG19010590)

A kedvezményezett neve: Senke-Info Kft.
A támogatott projekt címe: Hegyalja Apartman2 fejlesztése
Pályázat azonosító száma: TFC-M-1.1.2-2020-10212
A szerződött támogatás összege: 2.000.000 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 100
A támogatott projekt befejezési dátuma: 2021.03.11.
A támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása: a pályázaton nyert összeg felhasználásának elsődleges célja a bútorok és berendezési tárgyak cseréje volt. Ennek oka, hogy az épületbelső felújított állapotban van, viszont a benne lévő bútorok és használati tárgyak már régóta a család használatában voltak, és nagy részük már cserére szorult volna, ha lett volna hozzá anyagi forrásunk.
Fölmerült egyúttal annak ötlete is, hogy a nappaliban lévő régi fotelt és kanapét egy kétszemélyes heverővé alakítható, kihúzható kanapéra cserélve az apartman befogadóképességét 4 főről 6 főre bővítsük.
További szempont volt a projekt megvalósítása során, hogy a régi, különböző helyekről származó ágyak, szekrények, egyéb különböző stílusú bútorokat egy egységes képet mutató, nem túl drága, de esztétikus megjelenésű bútorokra cseréljük.
A fűtés 10 évnél idősebb elektromos fűtőpanelokkal volt megoldva, amelyek még üzemképesek voltak, de nagy volt az áramfogyasztásuk. Másfajta fűtésre való átállás komoly bontási munkálatokkal járt volna együtt, és sokba került volna, ezért a rendelkezésre álló összeget is figyelembe véve ADAX NEO típusú, korszerű, energiatakarékos fűtőpanelekre való csere mellett döntöttünk.
Ugyancsak cserére szorult a villanytűzhely és a régi, kicsi, 120 literes hűtőszekrény, valamint a sok éve használt mikro is megérett a cserére. A nappaliban lévő pár éve vásárolt TV-t meghagytuk, de fölmerült az ötlet, hogy amennyiben belefér a keretbe, akkor az egyik hálószobába is elhelyezzünk egy új TV-t a régi, 12 évvel ezelőtt még számítógép monitorként vásárolt, de TV panellal is rendelkező monitor helyett.

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósult meg.

Adatkezelési tájékoztató

Készítette: Senke-Info kft.